perjantai 22. helmikuuta 2013

sny paketti, pikku prinsessa, ja vähän äpöstelyä

Heipä hei kaikille..
Eilen 21.2.2013 klo 22.05 näki päivän valon minun uusi lapsenlapsi, pikku prinsessa syntyi maailmaan..äiti ja vauva voi hyvin..painoa pikku kirppulilla on 2685g ja pituutta 45cm..nimeän hänet kirppuliksi niin pitkään että tulee kaste..
En ole pystynyt pahemmin neulomaan..mutta olen sitten äpöstellyt virkkauksen muodossa pieniä juttuja..
Sain myös sny paketin ja kyllä mä snyyni keksin jotain tuosta nepal langasta lanka on uusi tuttavuus minulle..
Eilen olin myös lääkäri tapaamisessa ja sain lähetteen kirgurgille..saas sitten nähdä jokos tuohon mun olkapäähän ja niskaan keksitään jokin ratkaisu..tänä aamuna nostin vasemmalla kädellä kahvi kuppia ja oli niinkuin puukko olisi työnnetty olkapäähän..ja tässä muutama kuva..prinsessan mekko onkin varmaan sopiva kun ensin ajattelin että tuliko liian pieni..sain myös facebookin ystävänpäivä vaihdossa ihanat kämmekkäät Liisalta





perjantai 8. helmikuuta 2013

Mä oon innostunut näprään

Jotenkin nuo uwa 2013 työt tökkii ja aloinpa sitten virkkaamaan..taitaa olla böönällä jo kevättä rinnassa..yleensä aloitan virkkauksen keväällä ja virkkaillen sitten pitkin kesää..
Trikookude ja ohuet virkkaus langat ovat olleet nannaa meikäläiselle...
täällä on pikku pakkanen ja mulla on pyjama päivä..ensimmäistä kertaa ajattelin lähetellä pieniä töitäni ystävän päivä lahjoiksi, parit korvikset matkaa virginiaan ystäväni tyttärelle..
Tää viikko on mennyt hujauksessa..hih..mulla on muuten tiistai päivä ihan kokonaan hukassa..keskiviikkona olin ihan tiistaissa..no sehän on ihan normaalia..kuten meikäläisen oikosulut..tänään virkkailin ruusu korviksia ja tuli oikosulku miten pelkkä kiinteä silmukka tehdään..toivottavasti tällaisia ei tule enempää..
Bruce kissa voi paksusti..ja on iso poika ikää on nyt 9kk ja kundi painaa 4 kiloa..sillon kun herra saapui mulle 10 viikon ikäisenä katselin tassuja ja olihan tuhdit tassut..joten alku oletus piti paikkansa pojasta tulee iso..
Jännityksellä odottelen ensimmäistä sny pakettia..tää odottelu on jänskää..ja suunnittelin että jokaisesta langasta toteutan jotain jokaisena kuukautena..
Arvonnan huivi palkinnot on lähtenyt matkaan Olgan huivi on jo mennyt perille ja kivaa kun tykkäsit..
Kaikille hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua